Gối canvas thêu nhồi bông gạo- Tree Mandala Embroidered Pillow Case 48x48/ Sand

Hãng : GISY

This throw pillow fits with almost every living room and stays in our top list of unisex gifts always. Made from 100% cotton canvas with genuine leather label, embroidered with our authentic mandala Tree. Best for people with fengshui sign Fire and Tree. Fits all seasons. You can even bring it to the beach! Last...
645.000₫


This throw pillow fits with almost every living room and stays in our top list of unisex gifts always.

Made from 100% cotton canvas with genuine leather label, embroidered with our authentic mandala Tree. Best for people with fengshui sign Fire and Tree.

Fits all seasons. You can even bring it to the beach!

Last but not least, our pillow filler is 100% cotton from kapok tree, which make sure your pillow is totally breathable.

Handmade in Vietnam.

Size: 48 x 48 cm

---

Chiếc gối tựa này phù hợp với hầu hết mọi phong cách phòng khách, và luôn nằm trong top đầu danh sách quà tặng không phân biệt giới tính (dễ dàng tặng cho nam nữ già trẻ...)

Được làm từ vải canvas 100% cotton và gắn nhãn da bò phía sau, thêu họa tiết mandala Mộc bản quyền GISY. Tốt nhất cho người có mệnh phong thủy Hỏa hoặc Mộc.

Phù hợp với mọi mùa (xuân hạ thu đông), bạn thậm chí còn nên mang theo nó ra bãi biển!

Cuối cùng, nhưng không kém phần quan trọng, ruột gối của chúng tôi được làm từ 100% cotton từ cây gạo (bông gạo), để đảm bảo gối cực kỳ thoáng khí cho thời tiết nóng ẩm ở các nước nhiệt đới. Bạn không thể tìm thấy ở nơi nào khác một chiếc gối với chất lượng và kiểu dáng như thế này.

Sản xuất thủ công tại Việt Nam.

Kích thước: 48 x 48 cmTop

zalo