Lỗi giao diện: file 'snippets/bizweb-pb-no-select.bwt' không được tìm thấy

Túi ngủ lụa tơ tằm trẻ em thêu Mandala Embroidered Pure Silk Baby Sleeping Bag/ AMS

Hãng : GISY

(Xem Tiếng Việt) Baby Silk Sleeping Bag made from 100% silk, handweaved in Vietnam. Embroidered with our authentic mandala Amsterdam Spring. Only white. Comes with linen gift bag as seen in picture. Model is Mees Voogt, 88cm, 12kg, wearing size S. Make sure you chose the right size, click HERE! Frequently Asked Questions: 1. Why baby...
639.000₫ 0₫


(Xem Tiếng Việt)

Baby Silk Sleeping Bag made from 100% silk, handweaved in Vietnam. Embroidered with our authentic mandala Amsterdam Spring. Only white. Comes with linen gift bag as seen in picture.

Model is Mees Voogt, 88cm, 12kg, wearing size S. Make sure you chose the right size, click HERE!

Frequently Asked Questions:

1. Why baby sleeping bags definitely need to be 100% silk?

2. Why only white?

3. Why no sleeve?

4. Why embroidered with mandalas?

5. What is the right size for my kid?

6. Should I wear more clothes for my kid while being in the sleeping bag?

7. How to wash and dry silk sleeping bag?

---

Why definitely 100% silk?

Silk is the only natural fiber which has the capacity of body temperature conditioning (in easy words: make cool when hot and make warm when cold), it sucks sweat faster than cotton and most importantly dry much faster than cotton. This is exactly the essential factor: your kid sleeps in a cotton bag, when he/she sweats, the bag sucks up the sweat but stay wet for quite a long period of time, you kid ends up catching a cold. On the other side, your kid sleeps in a silk bag, the bag sucks up sweats immediately and dry soon after which keeps your kid away from catching a cold.

Thinking it is hard to believe? Are cocoons made to protect the super soft and weak baby silk worms? If cocoons cannot condition body temperature, you knew it, there will be no butterfly flying around anymore J

Now you might come to the same conclusion like mine: Sleeping bags needs to be made with 100% silk, other materials are just useless when it is about children sleep (you buy sleeping bags to prevent your kid from cold, while the bag material MAKE SURE your kid is going to catch a cold! I have to repeat here: MATERIAL is the most important factor for sleeping bags, if you somehow bought a polyester sleeping bag (many sellers are now selling what they call “silk sleeping bags” which actually are polyester “feel like silk”) then you better let your kid sleeping naked on the floor.

Why only white?

Kids sweat a lot while sleeping, we do not want any dyeing chemicals infiltrating his/ her skin while he/she sleeps. That’s why we only use white silk.

Why no sleeve?

Sleeping bags with sleeves prevent kids to turn while sleeping. No sleeve silk sleeping bags are the most optimal choice.

Why embroidered with mandalas?

After our daughter M. Voogt was born, we were obsessed with creating something which people can pass it to their next generation. In human history, only the culture symbols (like numbers and letters) are things which can be passed through lives. We thought about condensed a concept/ a theme into mandala patterns, then print or embroider them on home decors and clothing, so that every time you look at a mandala, you will see another aspect of the concept/ theme you chose.

Every single mandala takes months from the first sketch till finish. We also copyrighted them under GISY brand name.

Every product embellished with a mandala will come along with a card which explains the particular theme. Every mandala records our inspiration, our point of view and a part of our lives.

“Every mandala is a small universe.” Mandalas are spiritual symbols which used for establishing a sacred space and as an aid to meditation and trance induction, now embroidered on our silk sleeping bags to wrap kids in a peaceful and static atmosphere.

Use information like your kids age, body full length and weight, you can easily find the right size in the table below:

Should I wear more clothes for my kid while being in the sleeping bag?

No, you should not. Your kid sleeping room should be conditioned around 23-25C. Let him/her be naked (possible with diapers on) is the best. Do not afraid of he/ she getting cold, kids body temperature are always higher than adults. If you are a bit cold then it is just fine for your kid. If you are hot then he/she is really hot.

How to wash and dry silk sleeping bags?

Handwash with cold water and shampoo is the best way. Hang dry, avoid direct sunlight.

Thanks for reading,

DK SANSAN & GISY Team

---------------------------------------------------------------------------------

Túi ngủ trẻ em làm từ Lụa tơ tằm 100% silk, dệt thủ công tại Việt Nam. Thêu họa tiết mandala bản quyền GISY "Amsterdam Spring". Duy nhất màu trắng. Bọc trong túi linen màu trắng như hình ảnh minh họa.

Người mẫu là bé Mees Vooogt, cao 88cm, nặng 12kg, đang mặc cỡ S. Để chọn đúng cỡ cho bé yêu của bạn, nhấn vào ĐÂY!

Những điều cha mẹ hay hỏi:

1. Tại sao tuyệt đối phải là 100% silk?

2. Tại sao chỉ có màu trắng?

3. Tại sao không có tay?

4. Tại sao thêu mandala?

5. Cỡ nào phù hợp nhất với bé yêu của tôi?

6. Tôi có nên mặc thêm áo quần cho bé khi nằm trong túi ngủ không?

7. Giặt là túi ngủ lụa tơ tằm như thế nào?

---

Tại sao tuyệt đối phải là 100% silk?

Silk (lụa tơ tằm) là loại sợi tự nhiên duy nhất có khả năng điều hòa thân nhiệt (nói dễ hiểu là làm mát khi nóng mà làm ấm khi lạnh), nó thấm hút mồ hôi nhanh hơn cotton và quan trọng nhất là khô nhanh hơn cotton rất nhiều. Đây chính là điểm trọng yếu: bé ngủ trong túi cotton nếu ra mồ hôi thì túi sẽ thấm hút nhưng lại bị ướt trong thời gian dài, kết quả là bé nhiễm lạnh trong khi ngủ, đổi lại nếu bé ngủ trong túi silk, mồ hôi ra túi sẽ thấm hút đồng thời khô nhanh nên miễn cho bé bị nhiễm lạnh.

Bạn cảm thấy khó tin? Hãy nghĩ đến kén tằm được tạo ra để bảo vệ con sâu bướm mềm nhũn yếu ớt, nếu không điều hòa được thân nhiệt và bị ướt lâu, sâu bướm sẽ sớm chết. Nếu kén tằm là vô dụng thì bạn biết đấy, sẽ chả có con bướm nào bay lượn cả :)

Đến đây bạn có thể đi đến một kết luận giống tôi: Đã là túi ngủ thì phải là 100% silk, chất liệu khác hoàn toàn phản tác dụng khi nói đến việc ngủ của trẻ em (Bạn mua túi ngủ để tránh cho trẻ bị lạnh, trong khi chất liệu túi ĐẢM BẢO trẻ sẽ bị nhiễm lạnh, tôi xin nhắc lại: CHẤT LIỆU là yếu tố quan trọng nhất của túi ngủ, nếu bạn mua một chiếc túi ngủ vải polyester (trên thị trường có nhiều nhà cung cấp rao bán túi ngủ lụa giá rẻ nhưng thực chất là polyester dệt mặt giả lụa tơ tằm) thì thà để bé nằm ngủ trần không chăn đắp còn hơn.

Tại sao chỉ có màu trắng?

Trẻ ra nhiều mồ hôi khi ngủ, chúng tôi không muốn bất kỳ hóa chất nhuộm nào ngấm vào da bé trong khi ngủ. Vì thế chúng tôi chỉ dùng lụa trắng.

Tại sao không có tay?

Túi ngủ có tay cản trở vận động khiến trẻ không thể lật mình khi ngủ. Túi ngủ không tay là tối ưu.

Tại sao thêu mandala?

Sau khi con gái  M.Voogt của chúng tôi ra đời, chúng tôi bị ám ảnh với việc sáng tạo ra một cái gì đó mà người ta có thể truyền lại cho thế hệ sau thừa kế. Trong lịch sử loài người chỉ có những ký hiệu văn hóa (như con số hay chữ viết) là cái mà có thể truyền lại đời đời- chúng tôi liền nghĩ đến việc cô đặc những khái niệm, chủ đề thành một hoa văn dạng mandala rồi in hoặc thêu lên các sản phẩm gia dụng, để cho mỗi lần bạn nhìn ngắm một mandala bạn sẽ phát hiện ra một khía cạnh khác của chủ đề bạn đã chọn.

Mỗi mandala phải mất nhiều tháng để hoàn thành, từ phác thảo đến hoàn thiện. Chúng tôi cũng đăng ký bản quyền GISY cho các tác phẩm mỹ thuật mandala này.

Mỗi sản phẩm có gắn mandala của chúng tôi đều đi kèm với một tấm card giải thích chủ đề của mandala đó. Mỗi mandala đều ghi lại cảm hứng, quan điểm và tốn của chúng tôi một quãng đời.

Mỗi mandala là một vũ trụ thu nhỏ. Mandala vốn là một biểu tượng tâm linh của đạo Phật và Ấn độ giáo được dùng để giúp cho các môn đồ tập trung khi thiền, nay được thêu lên túi ngủ, để bao bọc các bé trong một không khí bình an, tĩnh tại.

Con tôi nên dùng cỡ nào thì phù hợp?

Căn cứ vào tuổi, chiều cao và cân nặng của trẻ, bạn có thể dễ dàng đối chiếu vào bảng dưới đây để chọn được cỡ phù hợp:

Có nên mặc thêm áo cho bé khi nằm trong túi ngủ không?

Không nên. Phòng ngủ của bé bạn nên dùng điều hòa ở nhiệt độ 23-25 độ C là phù hợp. Để bé ở trần (có thể đóng bỉm) nằm trong túi ngủ là lý tưởng nhất. Đừng có ám ảnh sợ bé lạnh, thân nhiệt của trẻ cao hơn so với người lớn, nếu bạn hơi lạnh thì với bé là phù hợp. Nếu bạn thấy nóng thì bé sẽ cực nóng.

Giặt là và phơi túi ngủ lụa như thế nào?

Giặt tay bằng nước lạnh và dầu gội đầu là cách tốt nhất. Phơi khô tự nhiên, tránh ánh nắng trực tiếp.

Cảm ơn đã đọc,

DK SANSAN & GISY Team

Đánh giá sản phẩm

5


Top

Lỗi giao diện: file 'snippets/ab-currency.bwt' không được tìm thấy